PROBIOCERAM

ÚS DOMÈSTIC

És la branca d’EMLIFE de productes destinats a la salut de les persones, animals, plantes i entorn.
La biotecnologia basada en microorgansimes beneficiosos aplicada a la llar i als seus habitants és una aliada potent i provada científicament. Els beneficis són innumerables i van del consum humà a la neteja altament efectiva podent descartar l’ús habitual de substàncies químiques.
probioceram.com

ARQZYME

BIOARQUITECTURA

Tractant els materials, les aigües i l’aire que formen la nostra llar amb la filosofia d’Arqzyme, estem creant un entorn revitalitzant i antioxidant. Si a més, els materials constructius i el concepte constructiu han incorporat les biotecnologies, podem passar de parlar de la recerca de l’equilibri de les persones a la recerca de l’equilibri des del mateix entorn.
arqzyme.com

PHARMA BIOZYME

ÚS INDUSTRIAL

Les línies de productes de Pharma Biozyme van adreçades a sectors industrials (indústria, ramaderia, agricultura, tractament d’aigua, motor) i que amb la introducció de la biotecnologia poden millorar el rendiment de la producció, de la maquinària i reduïr dràsticament la contaminació que estiguin generant.
La divisió de Pharma Biozyme compta amb un equip de científics que realitza un estudi de cadascuna de les necessitats per ajustar els productes a cada aplicació.
pharmabiozyme.com